Biber Çeşitleri
Kurutulmuş Domates
Kapari
Ana yemekler ile birlikte
garnitür olarak tüketilen
biber turşularımız
Zeytinyağı ve çeşitli baharatlar ile hazırlanan soslar eşliğinde sofralarımızın bir lezzetidir.
Deniz ürünleri, et yemekleri, salatalar, makarnalar ve tüketicinin damak zevkine göre diğer yemeklerin hazırlanmasında kullanılabilir.
Tek başına aperatif olarak tüketilebilen ya da ana yemekler yanında garnitür olarak servis edilen Yaprak Sarma, Lahana Sarma, Biber Dolması, Patlıcan Közleme, Patlıcan Kızartma, Kabak Kızartma, İri Fasulye Pilaki gibi ürünlerden oluşan bu ürün grubumuz, Akdeniz tarifleri ile Akdeniz damak tadına uygun olarak hazırlanmaktadır. Ancak talepler doğrultusunda müşteri tariflerine uygun olarak da hazırlanarak müşterilerimize sunulmaktadır.
Geleneksel ve etnik bir yemek olan Yaprak Sarma yapımında kullanılan ürünümüz, sezon başında üzüm bağlarından toplanan, ideal renk ve boyutlarda, taze ve ince yaprakların salamura edilmesi ile üretilir.
Yapraklarımız, tüketicinin damak zevkine göre kendi hazırlayacağı yaprak sarmalar için en iyi alternatiftir.
Hazır Yemek
Salamura Asma Yaprağı
Karışık Sebze Turşusu
Bruschetta
Domates Salçası
Kış sebzelerinden oluşan
karışık turşumuz
Galeta ya da peksimet ile tüketilen Bruschetta, Akdeniz mutfağında yaygın olarak kullanılan pratik bir aperatiftir.
Akdeniz ve Anadolu’da geleneksel olarak tüketilen Domates Salçası, kullanım alanı çok geniş bir üründür.
Baharat ve Yağlı Tohumlar
Beyaz,Sarı ve Mavi Haşhaş Tohumu,
Sarı Susam Tohumu,
Defne Yaprağı, Kimyon, Anason, Kekik, Rezene
e-Posta
MERKEZ OFİS
Şehit Fethi Bey Caddesi No. 43/801 35210 İZMİR - TÜRKİYE
Tel: +90 232 441 58 80 Faks: +90 232 489 51 88
FABRİKA
İzmir - Ankara Asfaltı 33. km Kemalpaşa İZMİR -TÜRKİYE
Tel: +90 232 876 12 00 Faks: +90 232 876 12 35